+355 33 222288

info@univlora.edu.al

2023-09-15

EuGMS Society Congress

On September 19, the Scientific Research Centre for Public Health, University of Vlore, “Ismail Qemali, Albania, we will be at the EuGMS Society Congress, which

2023-09-06

Trust in Knowledge – the Core of Better Health – International Conference

Invitation Dear Attendees, The Scientific Research Centre for Public Health, SRC4ph (Qendra Kërkimore Shkencore e Shëndetit Publik) University of Vlorë “Ismail Qemali,” in collaboration with

2023-06-13

Zbatimi i projekteve të financuar nga Universiteti ‘Ismail Qemali’ Vlorë nga ana e Qendrës Kërkimore Shkencore për Shëndetin Publik në Fakultetin e Shëndetit.

Qendra Kërkimore Shkencore e Fakultetit të Shëndetit në kuadër të projektit “Aderenca ndaj dietës mesdhetare, depistimi për kequshqyerje dhe aneminë ferriprive në stafin e Fakultetit

2023-05-23

Zbatim i projekteve të financuar nga UV nga Qendra Kërkimore Shkencore e Shëndetit Publik në Fakultetin e Shëndetit

Qendra Kërkimore Shkencore e Fakultetit të Shëndetit në kuadër të projektit “Niveli i Vitaminës D në stafin e Fakultetit të Shëndetit, roli i trajnimeve edukative”,

2023-05-19

Sukses i stafit të Qendrës Kërkimore Shkencore për Shëndetin, Fakulteti i Shëndetit “Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë

Sukses i stafit të Qendrës Kërkimore Shkencore për Shëndetin, Fakulteti i Shëndetit “Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë“, ku ka dhënë një kontribut me angazhimin dhe punën

2023-05-10

Stafi akademik dhe administrativ i Tallinn Health Care College, Estoni, zhvilluan një vizitë pune në Fakultetin e Shëndetit.

Në kuadër të Marrëveshjes Erasmus + aktive dhe disavjeçare që Fakulteti i Shëndetit, Universiteti ‘’Ismail Qemali’’ Vlorë (UV) ka me Tallinn Health Care College, Tallinn

2023-05-04

Aktivitet promocional: “Stop Melanomës & Kancerit të Lëkurës

Relacion per Aktivitetin e Melanomës   Në dt. 4 Maj 2023, me rastin e Ditës Botërore të Melanomës, Qendra Kërkimore Shkencore për Shëndetin Publik, pranë

2023-04-26

Dita Botërore e Shëndetit – Aktivitet promocional me temë “Shëndet për të gjithë njerëzit!”

Në dt. 7 Prill 2023, me rastin e Ditës Botërore të Shëndetit, Qendra Kërkimore Shkencore për Shëndetin Publik, në bashkëpunim me Departamentin e Kujdesit Shëndetësor, pranë Fakultetit

2023-04-14

Dita Botërore e Aktivitetit Fizik Aktivitet Sensibilizues – 06 prill 2023

Në dt. 6 Prill 2023, me rastin e Ditës Botërore të Aktivitetit Fizik, Qendra Kërkimore Shkencore për Shëndetin Publik, pranë  Fakultetit të Shëndetit, Universiteti ‘Ismail Qemali’ Vlorë, zhvilloi aktivitetin

2023-04-07

AKTIVITET PROMOCIONAL SHËNDETËSOR DITA BOTËRORE E SHËNDETIT 7 PRILL 2023

SHËNDET PËR TË GJITHË NJERËZIT   Vendi i aktivitetit: Qendra historike Orari: 9:00 – 12:00 Nisja do të bëhet nga Fakulteti i Shëndetit Studetët të

Përqasja

Hulumtimi i shëndetit publik karakterizohet nga qasja e tij multidisiplinare. Kërkimi shkencor luan një rol vendimtar në avancimin e shëndetit publik.

Read more

Studime grupore

Këto përfshijnë monitorimin të një grupi individësh që ndajnë një sërë karakteristikash të përbashkëta, për të identifikuar shfaqjen e një ngjarjeje të caktuar shëndetësore.

Read more

Sondazhe

Ne përdorim metoda multi-modale të mbledhjes së të dhënave, të tilla si web, postë dhe personalisht, për të maksimizuar normat e përgjigjes.

Read more

Studime ndërsektoriale

Këto studime vëzhguese shërbejnë për të përshkruar karakteristikat dhe ekspozimin e popullsisë, në kohën e studimit.

Read more

Prof. Asoc. Fatjona Kamberi

Shefe Departamenti

Shefe e Departamentit të Qendrës Kërkimore pranë Fakultetit të Shëndetit, Pedagoge në FSH.

Prof. Dr. Yllka Stramarko

Pedagoge

Pedagoge ne Fakultetin e Shendetit.

Dr. Glodiana Sinanaj

Pedagoge

Pedagoge ne Fakultetin e Shendetit.

Dr. Petraq Mustaqe

Pedagog

Pedagoge ne Fakultetin e Shendetit. Mjek pranë spitalit rajonal Vlore.

 • AKTIVITET PROMOCIONAL SHËNDETËSOR DITA BOTËRORE E SHËNDETIT 7 PRILL 2023 SHËNDET PËR TË GJITHË NJERËZIT
  Vendi i aktivitetit: Qendra historike

  Orari: 9:00 – 12:00

 • Dita botërore e Aktivitetit Fizik 6 Prill 2023, me moto Të jetosh mirë qëndro Aktiv
  Vendi i aktivitetit: Shëtitorja Lungomare

  Orari: 9:00 – 12:00

 • Vizita e parë kërkimore në strukturat e laboratorave të gjalla të VITALISE Living Lab e 4 kërkuesve shkencore nga Qendra Kërkimore Shkencore e Fakultetit të Shëndetit
  Nga 20-24 Shkurt 2023

  Universiteti Arsitotle të Selanikut

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.
  Jenny Royal

  Manager @ REQ

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.
  Jenny Royal

  Manager @ REQ