+355 33 222288

info@univlora.edu.al

Konferenca Ndërkombëtare

ZHVILLOHET NË UV KONFERENCA NDËRKOMBËTARE MBI “KOMUNIKIMIN E RREZIKUT, ANGAZHIMIN E KOMUNITETIT DHE MENAXHIMIN INFODEMIK PËR INFEKSIONET DHE SËMUNDJET KRONIKE NË SITUATAT SHËNDETËSORE EMERGJENTE” Ditën

Dita botërore e Aktivitetit Fizik

Vendi i aktivitetit: Shëtitorja Lungomare Orari: 9:00 – 12:00 Nisja do të bëhet nga Fakulteti i Shëndetit Studentet të vishen me veshje sportive Qendra Kërkimore