+355 33 222288

info@univlora.edu.al

Dita Botërore e Shëndetit

Në dt. 11 Prill 2024, në kuadër të Ditës Botërore të Shëndetit, Qendra Kërkimore Shkencore për Shëndetin Publik, në bashkëpunim me Departamentin e Infermierisë dhe

Dita Botërore e Aktivitetit Fizik

Në dt. 6 Prill 2024, me rastin e Ditës Botërore të Aktivitetit Fizik, Qendra Kërkimore Shkencore për Shëndetin Publik në bashkëpunim me Departamentin e Kujdesit

EuGMS Society Congress

On September 19, the Scientific Research Centre for Public Health, University of Vlore, “Ismail Qemali, Albania, we will be at the EuGMS Society Congress, which