+355 33 222288

info@univlora.edu.al

Ditës botërore kundër HIV dhe AIDS

Në kuadrin e “Ditës botërore kundër HIV dhe AIDS”, më dt. 03.12.2018 Fakulteti i Shëndetit Publik organizoi dy aktivitete të promocionit shëndetësor për jetën e shëndetshme në komunitet.

Qendra Studimore për Shëndetin Publik në bashkëpunim me Kolegjin Universitar Pavarësia Vlorë dhe me pjesëmarrjen e studentëve të FSHP në Master Shkencor organizoi aktivitetin promocional informues dhe sensibilizues me temë: Vepro kundër HIV-AIDS. “Forcohu në Njohuri. Testohu. Informohu & Përfshihu.

Njëkohësisht ishte Departamenti i Kujdesit Shëndetësor ai që organizoni aktivitetin me temë: “Ti dhe ne mund ta ndalojmë HIV” me maturantët e Gjimnazit Ali Demi, Vlorë.