+355 33 222288

info@univlora.edu.al

Dita botërore e Aktivitetit Fizik

Vendi i aktivitetit: Shëtitorja Lungomare Orari: 9:00 – 12:00 Nisja do të bëhet nga Fakulteti i Shëndetit Studentet të vishen me veshje sportive Qendra Kërkimore

Vizita e parë kërkimore në strukturat e laboratorave të gjalla të VITALISE Living Lab e 4 kërkuesve shkencore nga Qendra Kërkimore Shkencore e Fakultetit të Shëndetit

Nga 20-24 Shkurt 2023, 4 kërkuese shkencore, staf akademik nga Qendra Kërkimore Shkencore e Fakultetit të Shëndetit, zhvilluan vizitën e parë kërkimore në strukturat e laboratorave të gjalla të VITALISE Living Lab, përkatësisht në strukturat e laboratoreve të gjalla të Universitetit Arsitotle të Selanikut, Greqi, AUTH Living Lab Infrastructure.

Ditës botërore kundër HIV dhe AIDS

Në kuadrin e “Ditës botërore kundër HIV dhe AIDS”, më dt. 03.12.2018 Fakulteti i Shëndetit Publik organizoi dy aktivitete të promocionit shëndetësor për jetën e shëndetshme në komunitet.